Interesseorganisationer:
Stop Spild Af Mad
Foodsharing Copenhagen
Kampagner:
Brug mere – spild mindre, Miljø- og Fødevareministeriet
Sammen mod Madspild, Miljøministeriet, Nordisk Råd, Stop Spild Af Mad m.fl.
Tjek Datoen, Fødevarestyrelsen
Stop Madspild, Miljø- og Fødevareministeriet, Stop Spild Af Mad m.fl.
Nulskrald, AVV
Mind The Trash, Miljø- og Fødevareministeriet
Spis det hele, Københavns Kommune
Better Food For More People, Miljø- og Fødevarestyrelsen
Fornemmelse for Mad, Miljøpunkt Østerbro
Better Food For More People, Miljø- og Fødevarestyrelsen
Rub & Stub
Stop Spild Lokalt
Undgå Madspild
Partnerskaber/sammenslutninger:
Miljø- og Fødevareministeriets Partnerskab om mindre madspild
Apps:
Holbarhed, COOP
For Resten
Del Din Mad
No Waste – Din madbeholdning
Andre initiativer:
Der findes en stor mængde hjemmesider og kogebøger med reste opskrifter, herunder er listet nogle af dem:
Af Michael Folman Jensen
Mad med omtanke – 100 opskrifter til lækker mad af dine rester
Af Thomas Alcayaga
Af Bibi Stella Kirkegaard
Science 2.11 – På den grønne gren
Af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen
Rig på rester – nyd dit overskud
Af Tina Scheftelowitz
Mad med omtanke – 100 opskrifter på lækker mad af dine rester
Af Thomas Alcayaga
Økologiske fodspor på køkkenbordet
Af Lise Faurschou Hastrup
Af Thomas Vinge
Af Lise Faurschou Hastrup og Nils Henrik Pedersen
Stop spild af mad – en kogebog med mere
Af Selina Juul
Fantastisk madlavning med vakuumering
Af OBH Nordica
Af Mette Mølbak