Danmarks bedste ideer mod madspild
Af Dansk Supermarked Group, 2017
Food waste avoidance initiatives in Danish food retail
Af Aarhus Universitet, 2016
Mindre Madspild i Værdikædeperspektiv – Løsninger på tværs af værdikæden
Af Landbrug & Fødevarer, 2016
Af Københavns Universitet, 2016
Organisk affald fra husholdninger og servicesektoren samt affekter af nuværende anvendelse
Af København Universitet, 2016
Øget fokus på madspild fra jord til bord
Af Landbrug & Fødevarer, 2015
Rapport om madspild og madfattigdom
Af Epinion for Dansk Folkehjælp og Stop Spild Af Mad, 2015
Anvendelse af organisk affald i biogasanlæg
Af Økologisk Råd, 2015
Undgå affald, stop spild: Begræns madspild i detailhandlen
Af Miljøstyrelsen, 2014
Undgå affald, stop spild: Kortlægning af madaffald i servicesektoren – Detailhandlen, restauranter og storkøkkener
Af Miljøstyrelsen, 2014
Analyse om danskernes holdning til overskudsmad til hjemløse
Af Analyse Danmark for Stop Spild Af Mad, 2014
Undersøgelse af danskernes opfattelse af madspildsreducerende tiltag i dagligvarebutikker
Af Stop Spild Af Mad, Forbrugerrådet og Landbrug & Fødevarer, 2013
Madspild i fødevaresektoren – fra primærproduktion til detailled
Af Aarhus Universitet – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2013
Det skjulte madspild
Af Concito og Fødevareministeriet, 2011
Forundersøgelse af madspild i Danmark
Af Copenhagen Resource Institute & Miljøministeriet, 2010