Mindre madspild ved anvendelse af 2 sorteringsgrønsager i storkøkkener
Af Miljøstyrelsen, 2016
Øget fokus på madspild fra jord til bord
Af Landbrug & Fødevarer, 2015
Undgå affald, stop spild: Kortlægning af madaffald i servicesektoren – Detailhandlen, restauranter og storkøkkener
Miljøstyrelsen, 2014
Madspild i forbindelse med økologiomlægning i offfentlige køkkener
Af DTU Fødevareinsitutet, 2014
Foodservicesektoren er kreative imod madspild
Af Lanbrug & Fødevarer, 2014
Minimering af madspild – et idekatalog til hospitaler og storkøkkener
Af Region Hovedstaden, 2013
Undgå madspild: Guide til miljøvenlig og rentabel køkkendrift
Af Nordisk Ministerråd, 2012
Det skjulte madspild
Af Concito og Fødevareministeriet, 2011
Forundersøgelse af madspild i Danmark
Af Copenhagen Resource Institute & Miljøministeriet, 2010