Danske initiativer mod madspild i restauranter og storkøkkener

Interesseorganisationer:
Stop Spild Af Mad
Landbrug & Fødevarer


Kampagner:
Sammen mod Madspild, Miljøministeriet, Nordisk Råd, Stop Spild Af Mad m.fl.
Doggybagkampagne
Food Coordinator Uddannelsen, Hotel- og Restaurantskolen
Better Food For More People, Miljø- og Fødevarestyrelsen


Madbanker/sociale initiativer:
Spisehuset Rub & Stub
Landsorganisationen for Udsatte LOFU
Projekt Hjemløs
Del Maden
Nordjysk Fødevareoverskud
Kolding Madhjælp
Madvognen
Madoverskud – Dansk Folkehjælp
Juleoverskud – Dansk Folkehjælp
Pinseoverskud – Dansk Folkehjælp
Fem Brød og To Fisk
Foodsharing Copenhagen
Stop Spild Lokalt
Nordjysk Fødevareoverskud
Mad Til Alle – Fødevarefællesskab i Gribskov
Undgå Madspild


Partnerskaber/sammenslutninger:
Miljø- og Fødevareministeriets Partnerskab om mindre madspild
Sammenslutningen REFOOD


Vidensinstitutioner:
AgroTech


Apps:
Too Good To Go
Your Local
Red Maden
Buffet Go


Kommercielle kampagner:
Jensens Bøfhus
IKEA


Andre initiativer:
Madspildsværktøj, Unilever
Madspildsjægerne, Miljøstyrelsen
Indsatser på hospitaler, Region Hovedstadens Ernæringskomite
Smeltegryden
Treatbox, Unilever, REFOOD, KLS PurePrint
Trim Trax Program, Compass Group
Indsatser på hospitaler og plejehjem